25 anys de cau – Exposició

I ja s’acosta un dels últims actes d’aquest curs 2015 – 2016, l’exposició per mirar enrere i veure tota la feina que hem fet durant aquests anys, tota la gent que ha format part del nostre agrupament, els records que ens n’enduem.

Volem compartir aquesta motxilla pleníssima que portem, una motxilla de les que no venen al Decathlon, ja que esta plena de dates senyalades, punts geografics, esgarrinxades i blaus a les cames, somriures, abraçades i sobretot, molt d’amor.

Tot aixo ho hem intentat transformar en forma d’imatges, vídeos, mapes, textos, objectes singulars que ens han acompanyat al llarg dels anys, i que aquesta tardor volem compartir amb tots vosaltres, per començar el curs amb energia!

 

Així doncs, us esperem el dia de la inauguració, el 5 de setembre a les 20h, a la sala d’exposicions del Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia.

També podeu venir del 6 al 11 de setembre de 12 a 14h i de 18 a 21h, i a partir del 12 de setembre, laborables de 18 a 21 i caps de setmana de 12 a 14h i de 18 a 21h.

L’entrada és gratuïta.

 
exposició

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 + = 24