Arriben les inscripcions per al curs 2017-2018!

Un any més el nou curs comença a treure el cap!! Esteu a punt??

Com molts ja sabeu, amb el nou inici de curs també arriba l’esperat tràmit de les inscripcions!!! (sabem que són una bona colla de papers, però són essencials per formar part del cau enguany!) Així que tothom amb els bolis a punt, que comença la festa!

Dies d’inscripcions per a famílies que ja formen part de l’agrupament:

  • Dimarts 12 de setembre de 17h a 20:30h
  • Dimecres 13 de setembre d’11h a 13h

[Recordeu que, si aquest any pugen d’unitat, és molt important que porteu la camisa que han utilitzat enguany!! Així per passos rebran la camisa nova.]

Dies d’inscripcions per a famílies noves que volen formar part de l’agrupament:

  • Dijous 14 de setembre de 17h a 20:30h
  • Divendres 15 de setmebre d’11h a 13h

NOVETAT!!! Aquest any per primer cop es faran inscripcions d’ELEFANTS (papes i mames motivats que ens ajuden al llarg de l’any, preparen la sortida d’agrupament, la gimcana noccturna i passen bones estones plegats!) i també per aquelles IAIAS (antics i amics) que tenen ganes de ser-hi més presents i actius! Les inscripcions per ELEFANTS i IAIAS són el 12, 13, 14 i 15 de setembre ens els horaris indicats respectivament.

Les inscripcions es duran a terme a la Llar, baixant les escales, a davant l’entrada del cau.

Els dies de les inscripcions hi haurà tots els documents necessaris impressos. També teniu la possibilitat de portar-ho fet des de casa (tan bon punt ens arribin els docuemnts actualitzats, us els enviarem i renovarem els de la web).

En el cas extrem de no poder venir els dies de les incsripcions, podeu omplir i deixar els documents a la bústia de la rectoria, sempre enviant-nos un mail per informar-nos-en, o bé –encara millor– donar-los a algú perquè ens els faci arribar aquells dies. En ambdós casos, mai més tard dels dies indicats.

Un any més, però amb la mateixa importància de sempre, us recordem com n’és d’essencial el COMPROMÍS. És important pels infants, important pels caps, pel projecte educatiu i per sentir que la nostra tasca, la de tots, mares, pares, caps i quel·les, nens i nenes té un objectiu comú que volem assolir plegats!

Ens veiem aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + 2 =