Hem sobreviscut a la Jamborinada!

Per poder resumir aquest moment històric que hem viscut, ens faltarien paraules i ens sobrarien emocions. Tendes, moltes tendes; cares conegudes i nous rostres per descobrir; una marea de colors de 13.000 tonalitats diferents inundant l’Espai central; les rialles i la veu de totes aquelles persones disposades a moure el món; grups de gent, repartits per la ciutat, fent de l’educació i el voluntariat una experiència transformadora; cossos menuts i grans movent-se per un objectiu comú; centenars d’autocars descarregant tot de gent carregada amb motxilles i amb un fulard penjat al coll, mentre canten alegrement que són “La força per moure el món”; veïns i veïnes encuriosides que s’apropen per contemplar aquests infants i joves que diuen que volen canviar les coses; les boles de fang, plenes de les llavors de canvi que portem dins, ajudant al Jambo a posar en valor la tasca de formigueta, persistent i sovint invisible, dels dissabtes al cau, dels campaments i de molts altres moments més.

Ens ho hem passat genial, i des d’aquí volem agraïr a l’organització i a tots els Minairons per fer-ho possible!!

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

28 − = 22