Inscripció Jamborinada

 

jamborinada_logo

Com ja us hem anat comunicant aquest curs se celebra la Jamborinada. Els dies 29 i 30 d’abril els infants, joves i voluntaris del nostre agrupament participaran, juntament amb molts altres agrupaments de Catalunya, a la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai al principat. Totes les unitats del nostre agrupament anirem a Tàrrega a passar un cap de setmana ple d’activitats per prendre consciència que junts podem deixar el món millor de com l’hem trobat.

Per tot això, necessitem començar a saber l’assistència dels infants i joves del nostre agrupament que  voldran participar d’aquesta gran experiència. Aquesta inscripció es farà a través del nostre agrupament i per dur-la a terme només caldrà que confirmeu l’assistència del fill o filla fent el pagament del cost de la sortida.

El cost de la sortida és de 25 euros per persona, que es destinaran a cobrir les despeses de transport i els àpats del cap de setmana.

Per tal de poder fer el pagament, l’única possibilitat que dóna l’agrupament és fer-lo en efectiu (tal com es fa per campaments). El lloc i el moment serà cada dissabte 15 minuts abans d’acabar el cau (17:45h) i  l’haureu de fer a les Jamboriquel·les. Les Jamboriquel·les les distingireu perquè estaran a partir de l’hora indicada a la plaça de l’església amb un cartell de la Jamborinada i un barret de palla posat al cap.

El termini per fer la inscripció acaba el dissabte 26 de novembre.

Totes aquelles famílies que necessitin demanar una ajuda per tal que el seu fill o filla pugui assistir a la Jamborinada que es posi en contacte amb algun cap o quel·la de la seva unitat.

Cliqueu aquí per accedir al web de la Jamborinada

Díptic Informatiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 2 = 6